Neem contact op
(055) 301 46 37

Nieuwe informatie toegevoegd aan de website

We hebben vandaag een aantal zaken toegevoegd aan de website: op de pagina ‘Over ons’ wordt nu onze samenwerking met Bureau Bergsma vermeld. Daarin hebben wij onze onderlinge vervanging bij afwezigheid geregeld. Daarnaast worden op dezelfde pagina nu onze lidmaatschappen van brancheorganisaties en erkenningen door organisaties vermeld. En er is een nieuwe pagina ‘Downloads’ toegevoegd aan het menu.

Op de pagina ‘Over Ons’ is nu vermeld dat Bureau Ten Hove samenwerkt met Bureau Bergsma. In een samenwerkingsovereenkomst hebben wij geregeld dat de zaken van onze cliënten bij afwezigheid door ziekte of vakantie goed behartigd blijven. We vervangen elkaar bij langdurige afwezigheid en wisselen kennis en deskundigheid uit.

Lidmaatschappen
Op dezelfde pagina is ook vermeld dat Bureau Ten Hove lid is van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI), die de belangen van professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders behartigt en de kwaliteit van hun dienstverlening bewaakt. Ook is vermeld dat Bureau Ten Hove is aangesloten bij de Vereniging van Wettelijke Vertegenwoordigers (VeWeVe), een onafhankelijke brancheorganisatie voor bewindvoerders, curatoren en mentoren, die zich het bevorderen van de kwaliteit van haar leden in het kader van curatele, meerderjarigenbewind en mentorschap, en behartiging van de belangen van haar leden ten doel stelt. Van beide organisaties is een klachtenreglement te downloaden op deze pagina.

Onder ‘Erkenningen’ is vermeld dat we door Betaalvereniging Nederland zijn erkend als hulpverleningsinstantie. Dit houdt in dat wij voor clienten een Basisbetaalrekening kunnen aanvragen. Bij Nationaal Fonds Kinderhulp zijn we aangemeld als ‘maatschappelijke organisatie’, waardoor wij voor cliënten een aanvraag bij het fonds kunnen indienen.

Downloads
Ook op de nieuwe pagina ‘Downloads’ kunnen genoemde klachtenreglementen worden gedownload. Daarnaast is daar nu ook onze brochure te downloaden. Overigens sturen wij u die graag toe of brengen wij u die graag persoonlijk, desgewenst in meervoud, bijvoorbeeld als u hulpverlener bent.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.